Rena och fina textiler

Rena och fina textiler

God morgon alla läsare i Göteborg, vilken strålande morgon vi har fått än så länge! Idag tänkte jag att vi skulle prata en hel del om möbler och mattor, men faktum är att det är något specifikt som jag vill prata om och det är hur vi lägger tid på rengöring av dessa saker. Att vi alla tvättar våra kläder känns som en självklarhet, men i många hushåll är det inte lika självklart att man tvättar sina textiler så som klädseln till möbler eller våra mattor. Jag själv är ganska slarvig när det kommer till att göra rent mina mattor och mina möbler. Det är väldigt svårt att säga vad det beror på, det enklaste svaret vore nog tiden men med tanke på att det finns företag som erbjuder rengöring av dessa saker så känns det väldigt svårt att skylla på tiden. 

Jag tycker ju att det borde vara självklart att man rengör sina möbler och mattor, det känns ju så givet på något sätt. Tänk själv hur ofta man sitter i soffan eller går över mattorna varje dag, vi borde faktiskt ägna lite tid och kraft åt att få dessa textiler rengjorda också även om jag har full förståelse för att prioriteringen ligger i att få göra rent sina kläder. Därför är det ju kanonbra att det finns företag som erbjuder rengöring och tvätt av såväl mattor som möbler, så att man inte behöver lägga någon vidare tid men samtidigt få det rengjort. Jag har använt mig av de tjänsterna tidigare och det är faktiskt något jag kan rekommendera, det är väldigt stor skillnad på en ren och fin matta kontra en som inte har rengjorts på flera månader. Nu ska jag faktiskt ta en morgonpromenad i det härliga solskenet, men ni alla andra får ha en fantastiskt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.