Kanske borde testa städservice

Kanske borde testa städservice

Hallå där! Städning är någonting som jag väldigt gärna slipper och det är av den enkla anledningen att det är så otroligt tråkigt. Bor man i ett hus med fem rum och kök så är det en del som måste städas varje vecka. Oavsett hur lite man försöker stöka ner så kommer man inte undan den där städningen om inte man beställer städservice. Ibland känns det nästan som att det kommer hem någon till mig i Värnamo och stökar ner bara för att jag ska behöva städa. Jag kan inte förstå hur det alltid lyckas bli stökigt, speciellt inte när man jobbar åtta timmar om dagen. När jag kommer hem så ställer jag mig i köket och lagar mat, därefter lägger jag mig i soffan framför teven fram tills dess att det är sovdags. Så ser min vardag ut nästan varje dag, men ändå så står jag där på söndagarna och undrar hur det kan ha blivit så stökigt. Visst kanske man stökar runt lite på helgerna men inte så att det krävs en grundläggande städning av hela huset, speciellt inte nu på sommaren när jag allt som oftast befinner mig ute på trädgården. Det har kommit till den punkten nu att jag överväger att en gång varannan vecka få hjälp av städservice, jag orkar inte kliva upp varje söndag med vetskapen att jag behöver städa. Att städa på en vardag kommer nog aldrig vara ett alternativ för mig, jag har inte orken eller viljan att genomföra en städning då. Jag borde klara mig med städservice varannan vecka, då får jag en bra utförd städning och om jag bara kan hålla lite koll under vardagarna så tror jag att huset kommer vara fint hela tiden. För hur tråkigt jag än tycker det är att städa, så är jag fortfarande en pedantisk person som måste ha det rent.  


Kommentarer är stängda.