Hålla hemmet städat

Hålla hemmet städat

Hallå där bloggen! Jag ska om någon dag få en inneboende som ska bo hos mig i några veckor och med tanke på hur det ser ut här just nu så ser det ut som att jag har haft tio inneboende i flera månader. Det kan vara bra att kontakta städ så att det är rent och fint när man inneboende kommer, sen är det bara att försöka hålla det rent vilket inte alltid kan vara så enkelt. Min inneboende är ingen mindre än min bästa kompis som håller på att totalrenovera sin lägenhet, hon bor i Stockholm men arbetar i Uppsala så jag erbjöd tak under huvudet under renovering. På det sättet så får hon tillgång till kök och badrum samtidigt som det blir nära till jobbet. Först behöver jag dock rätta till min lägenhet för man kan tro att det är den som håller på att renoveras. Jag har tidigare haft städ på veckobasis och det har fungerat riktigt bra men sen så avbröt jag det för att jag flyttade till en mindre lägenhet. Det skulle bli mindre att städa tänkte jag, men där hade jag väldigt fel. För även om jag bor mindre så är jag fortfarande hemma lika mycket och visst är det en mindre yta att städa men likt förbannat så blir det stökigt efter en vecka ändå. Om jag anlitar städ igen så tänker jag faktiskt försöka ha städ varje vecka. För mig är inte det svåraste att städa utan det är att hålla det rent efteråt, jag stökar ner direkt dagen efter som jag har städat och efter en vecka så står jag där igen med en stökig lägenhet och då är det bara att ta fram dammsugaren igen. Så det är ingen idé att anlita städ som en engångshändelse, eftersom att det bara varar i en vecka.  


Kommentarer är stängda.