En riktigt bra sommarfest

En riktigt bra sommarfest

Hallå där bloggen! Nu när sommaren går mot sitt slut så brukar jag blicka tillbaka på det som varit under de här fina veckorna och idag kommer jag skriva om ett tillfälle som både gav utsökt mat men även gott sällskap och många trevliga aktiviteter. Det är något speciellt med sommarfester som gör att det alltid blir en succé och så var även fallet den här gången. En av mina närmaste vänner fyllde år och bjöd in massa människor till fest. Det var catering, aktiviteter, en bar, partytält, ljudsystem och massa andra detaljer. Man märkte verkligen att han hade planerat det här in i minsta detalj och vilket succé det blev. Jag bor inte särskilt långt ifrån honom i Svedala så jag knallade dit redan vid lunch för att hjälpa till lite, sen kom gästerna senare på dagen. Det krävdes en hel del förberedande för att det här skulle bli bra och jag kommer ihåg den långa listan han hade skrivit ner på saker att göra. Vi var dock några stycken så det var ingen som helst stress, utan vi kunde ta allting i ett behagligt tempo. När gästerna kom så stod maten framme i köket och det var verkligen en riktigt bra käk, catering överraskade mig väldigt positivt. Jag är inte så mycket för bufféer och catering i vanliga fall utan jag föredrar att det är en och samma maträtt. Ofta blir det så mycket smaker som skär sig när det är buffé, men här måste jag säga att de hade lyckats väldigt bra genom att ha ett tydligt tema på maten. Festen började helt enkelt på bästa möjliga vis och sedan fortsatte kvällen på samma nivå. Det är sånt här som man kommer sakna när sommaren är slut, att kunna sitta ute hela kvällarna och umgås med vänner. Men det kommer en sommar igen nästa år!  


Kommentarer är stängda.