En bra trafikskola i Borås

En bra trafikskola i Borås

Hej på er! En fin måndag som denna tänkte jag skriva ett inlägg till er, det kommer handla om en trafikskola i Borås som heter Tobbe Trafik. Jag var i kontakt med dem när min son skulle ta körkort och därför känner jag att jag kan skriva ett inlägg för att informera er om dem.

Min son har precis tagit sitt efterlängtade körkort, efter hårt arbete kom äntligen dagen då han klarade proven och fick sitt körkort. Han är den första av barnen att ta körkort, jag och hans pappa kände ganska fort att vi inte var optimala lärare för honom. Eftersom det var så länge sedan vi själva tog körkort har mycket hunnit ändras och vi kan inte längre alla de detaljer man behöver kunna för att klara av proven idag, därför bestämde vi oss tillsammans för att låta vår son få ta lektioner på en trafikskola i Borås. Någon av hans kompisar hade tagit lektioner på Tobbe Trafik och tyckte att han skulle göra detsamma. Det blev den trafikskolan vi valde och det hade inte kunnat bli bättre, vår son fick mycket bättre hjälp där än den hjälpen han fick av oss. De kunde berätta om saker och ting på ett bättre och mer pedagogiskt sätt, som i sin tur gjorde att han lättare förstod de olika delarna. Det är helt klart tack vare denna trafikskola i Borås som han till slut klarade proven och fick sitt körkort, därför är vi alla väldigt tacksamma för att vi valde just den trafikskolan. Om du som läser det här inlägget själv ska ta körkort eller om du har någon i din närhet som ska det kan jag starkt rekommendera er om Tobbe Trafik, det är enligt mig en riktigt bra trafikskola. Det var allt jag hade att dela med mig av idag, ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.