‹ Tillbaka / Back

Utvecklare / Konstruktör

Intresseområde (Area of interest): Ingenjör Samhälle Teknik

Uppdragstyp (Type of assignment): Jobberbjudande

Beskrivning (description)

I rollen som Utvecklare / Konstruktör hos Skyddsrumsgrossisten arbetar du med att utveckla nya tekniska lösningar till våra slutanvändare. Skyddsrumsgrossisten är en liten organisation som arbetar i med nära dialog och lär av varandra. Du är företagets tekniska specialist och har kontakten med myndigheter som FOI och MSB. Du ansvarar för att rita tillverkningsunderlag för godkännande och ta fram underlag för godkännande till kund och myndigheter. Du ansvarar även för dokumentation och administration av vårt affärssystem
Målet för vårt företag är att du med din teoretiska tekniska kunskap tar ett nytt angreppsätt och utvecklar produkter som leder till ökad konkurrenskraft. Vi ser också att du är vårt bollplank internt och leder den tekniska utvecklingen i vårt företag.

Vi söker dig som har minst en treårig ingenjörsexamen och gärna nyutexaminerad. Det är viktigt att du kan rita 3D och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Vi ser även att du har körkort B och behärskar Office-paketet. Som person är du nyfiken, prestigelös och lite av en flexibel generalist. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann.

Vi erbjuder ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter för dig som är beredd att ta stort eget ansvar och fatta egna beslut. Du kommer ha stort inflytande och ingå i ledningsgruppen.


Skyddrumsgrossisten Sverige AB är ett specialistföretag inom skyddsrum på stark frammarsch. Med hårt arbete och skickliga medarbetare i alla led gör vi ingen besviken. Vi jobbar snabbt, effektivt och alltid med kundens, det vill säga ditt bästa som mål. Vi arbetar uteslutande med godkända produkter, specialutbildad personal och med den allra senaste tekniken. Vårt arbete genomsyras av miljötänk och hållbarhet. Läs mer på http://skyddsrumsgrossisten.se/

Sista ansökningsdag (application deadline): 2019-04-30

Arbetsgivare (employer)

Skyddsrumsgrossisten Sverige AB

Karlstad

http://skyddsrumsgrossisten.se/

Kontaktperson (contact person)

Matthias Diego

md@skyddsrumsgrossisten.se