‹ Tillbaka / Back

Trainee inom IT – Stockholm

Intresseområde (Area of interest): It

Uppdragstyp (Type of assignment): Trainee-plats

Beskrivning (description)

Är du nyligen klar med dina studier inom IT/System-/datavetenskap, eller har du redan tagit din kandidat-/masterexamen och jobbat i 0-2 år och vill utveckla din karriär i raketfart? Då uppmanar vi dig att söka till Dfinds nya traineeprogram som kommer fokusera på dig som är ny i arbetslivet och vill ha ut något utöver det vanliga.

Vi söker dig som kan svara JA på följande:

Mitt sikte är tydligt inställt på en karriär som ledare eller specialist
Jag är otålig och tycker oftast att saker går för långsamt
Smart är ett ord som beskriver mig väl (host host)
I min kompiskrets är jag känd som initiativtagare
Jag har haft extrajobb eller andra sidoprojekt för att bygga på mina erfarenheter
Mina studiekamrater och kollegor upplever mig som nyfiken och inte rädd för att ställa frågor
Jag är fortfarande ödmjuk inför det faktum att jag har vissa saker kvar att lära (och det är där Dfind Trainee kommer in i bilden)

Stämmer det här in på dig - skicka en intresseanmälan med ditt CV eller Linkedin-profil genom att klicka här: https://www.dfind.se/it/lediga-jobb/trainee-inom-it-201196580/


Hur ökar du dina chanser att få en plats i programmet?
Vi riktar oss främst till dig som vill jobba med ett eller flera av följande områden:
Programmering. .NET. Java. C/C++. Dataanalys. Cloud. Machine Learning. Front-end. UX. Back-end. Systemutveckling.


Om Dfind Trainee
Vårt program är nytt i Sverige, men är sedan många år ett väletablerat koncept inom vårt globala moderbolag Randstad. Du kommer att vara en viktig del av en grupp som har stora möjligheter att forma och tycka till om er utveckling och ert gemensamma traineeprogram. Vi skapar förutsättningar för en framgångsrik start på karriären.


Vårt unika traineeprogram innebär en språngbräda in i den digitala världen. Programmet vilar på tre viktiga fundament: personlig utveckling, gemenskap och möjlighet att applicera din specialistkunskap i flera omväxlande projekt. Du kommer ingå i ett traineeteam med Dfinds alla kompetensområden (IT, Finance och Science & Engineering) och bygga ett nätverk med traineer från alla kompetenser. Där får du bättre inblick inte bara i din egen bransch, utan även möjlighet att lära dig från dina traineekollegor som jobbar i andra delar av en modern verksamhet. Samtidigt kommer du tillhöra ett större konsultteam hos Dfind IT i Stockholm. Du får tillgång till allt man kan förvänta sig i form av en konsultchef som bollplank i karriären, en personlig coach (legitimerad psykolog), konsultaktiviteter, kollektivavtal, friskvård m.m.


I ditt traineeteam där du utvecklas tillsammans med andra drivna, ambitiösa och smarta traineer kommer du under tre år att få uppleva det många får uppleva på tio år. Vårt traineeprogram kommer att stötta dig, utmana dig och ta dig ett steg längre. Med hjälp av experter på juniora talanger i arbetslivet får du som trainee en egen skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över - #schoolofwork.

Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Hellen Song,

Vi jobbar med ansökningar löpande och kan komma att fylla platserna innan sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!


Sökord: trainee, IT, talent, young professionals, search, teknik, matchning, junior, nyexaminerad, nyexad, systemvetenskap, digital, IT-branschen, utveckling, karriär, traineeprogram, utbildning, mentor, mentorskap, dfind, randstadSista ansökningsdag (application deadline): 2019-01-28

Arbetsgivare (employer)

Dfind IT

Stockholm

https://www.dfind.se/it/lediga-jobb/trainee-inom-it-201196580/

Kontaktperson (contact person)

Hellen Song

hellen.song@dfind.se