‹ Tillbaka / Back

Sommarjobb – Integration & Analys

Intresseområde (Area of interest): It

Uppdragstyp (Type of assignment): Sommarjobb

Beskrivning (description)

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och vill vara med på QBIM:s spännande företagsresa? Vi söker sommarjobbare / utvecklare till Qbim i Karlstad, en roll där du får ta mycket eget ansvar och kommer ha en betydande roll för företagets fortsatta expansion.

OM TJÄNSTEN
QBIM söker utvecklare med bakgrund från systemvetar- eller dataingenjörs programmet till deras kontor i Karlstad. Qbim är ett litet men expansivt företag, och du har nu möjlighet att vara med på deras resa! Vi jobbar med spännande uppdrag med teknik i framkant och vi ser att den sökande har intresse av Integrationer, Microsoft Azure samt möjligheter med att bygga datalager och visualisera data med teknik samt även med Alteryx designer och server.
Qbim hjälper företag att visualisera affärs data, och ser nu en stor efterfrågan på de tjänster som företaget erbjuder. De har ett flertal intressanta kunder inom olika segment. Här får du som brinner för analys och statistik en möjlighet vara med där det händer, får ta stort ansvar och har stora möjligheter att utvecklas inom området.

ARBETSUPPGIFTER
Som utvecklare kommer du arbeta med flera projekt inom området affärsanalys med verktyg inom Microsoft Azure samt Alteryx designer och server men också med rapporter kring prediktiva visualiseringar som är ett nytt område vi jobbar med. Du kommer att arbeta mot SQL databaser och erfarenhet kring SQL och hur man bygger olika typer av frågor är meriterande.
Du kommer här att få chansen att vara med från produktutveckling och bolla idéer tillsammans med din arbetsledare som har mångårig erfarenhet av arbete med databaser och rapporteringsverktyg – något vi tror du som söker ser som spännande!
Tjänsten passar dig som brinner för ny teknik, analyser, visualisering och statistik. Du tycker det känns spännande att arbeta på ett mindre företag där du får ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är driven i det du tar dig för och triggas av att se företaget du arbetar för att växa.

VI SÖKER DIG SOM
Med relevant utbildning inom systemvetenskap eller dataingenjörs programmet. Viktigast är att du som söker har ett intresse för analys och ambition att arbeta med detta i framtiden.
Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande men inget krav, utan de verktyg du kommer använda dig av i arbetet kommer du få en introduktion och upplärning inom området.
Som person är du nyfiken och idérik. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Qbim är experter på att ta fram underlag åt sina kunder. De hittar relevant information i affärssystem och källdata och visualiserar den. Dessa visualiseringar ligger sedan till grund för kundernas affärskritiska beslut, samt gör processer tillgängliga och hanterbara. De har över 19 års erfarenhet av att arbeta mot olika affärssystem, analyser och bygga datalager och ta fram visualiseringar.

Sista ansökningsdag (application deadline): 2019-05-31

Arbetsgivare (employer)

QBIM

KARLSTAD

qbim.se

Kontaktperson (contact person)

Mikael Hyensjö

mikael.hyensjo@qbim.se