‹ Tillbaka / Back

Produktutvecklare inom webbapplikationer till 2conciliate

Intresseområde (Area of interest): It

Uppdragstyp (Type of assignment): Jobberbjudande

Beskrivning (description)

2conciliate Business Solutions AB är ett produktbolag som utvecklar och äger 2c8 Apps. Företaget har sin bakgrund i verksamhetsutvecklande konsulter och uppstod i behovet av användarvänliga modelleringsverktyg. Modelleringsverktygen 2c8 Apps hjälper organisationer och företag att kartlägga, analysera och utveckla deras verksamheter.

Som produktutvecklare på 2conciliate kommer man att få jobba med att skapa helt nya webbappar och vidareutveckla befintliga inom produktportföljen 2c8 Apps.

Du kommer att ingå i ett team på 6 personer som jobbar i nära samarbete med våra kravställare och UX-expert.

I tjänsten som produktutvecklare har man goda kunskaper och erfarenhet av att utveckla webbapplikationer. Vi söker en person som kan visa exempel på färdiga lösningar i bagaget. Du är en front-end utvecklare med kunskap och intresse för UX (80-20 kompetens). Det är inget krav att du idag har gedigen kunskap i java-programmering men du kommer att bli involverad och bygga upp kunskap även inom det området då merparten av våra applikationer bygger på den plattformen.

Det finns möjlighet för flexibelt startdatum, ev ett par dagar i veckan till att börja med om du behöver varva studier med jobb den första tiden.

Sista ansökningsdag (application deadline): 2019-03-22

Arbetsgivare (employer)

2conciliate Business Solutions

Karlstad

https://www.2c8.com/

Kontaktperson (contact person)

Tove Kroon

tove@2c8.com