‹ Tillbaka / Back

Junior Embeddedutvecklare till ÅF Karlstad

Intresseområde (Area of interest): Ingenjör Teknik

Uppdragstyp (Type of assignment): Jobberbjudande

Beskrivning (description)

Om jobbet

På ÅF Embedded Systems i Karlstad kommer du som junior embeddedutvecklare att få arbeta med embeddedutveckling i många olika applikationsområden såsom medtech, automotive och telecom.

Hos oss kommer du att få arbeta på vårt kontor i Karlstad tillsammans med vårt duktiga och erfarna team, som ger dig en trygg plats för att säkerställa en bra start på din yrkeskarriär. Vår egna utvecklingsavdelning i Karlstad utför både uppdrag åt våra kunder samt utvecklar egna lösningar. I många fall är det någon typ av device-utveckling som inkluderar både mjukvara och hårdvara.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst en treårig eftergymnasial utbildning där Embedded Systems/realtidsprogrammering ingår. Du vill starta din karriär inom mjukvaruutveckling och har ett intresse för att få helheten (mjukvara och hårdvara) att fungera.

Du har under din studietid alternativ på din fritid kommit i kontakt med:
•C -programmering
•Realtidsprogrammering

Du talar och skriver flytande svenska och engelska då det krävs i kontakt med kollegor och kunder.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet. Som person har du en god förmåga att samarbeta. Du gillar nya utmaningar och drivs av att läsa dig till nya tekniker om så behövs.

Skicka in ditt CV till oss med en presentation av dig själv. I din ansökan ser vi gärna att du skickar med exempel på dina projekt från skolan alternativ din fritid. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Startdatum för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag (application deadline): 2019-07-18

Arbetsgivare (employer)

ÅF

Embedded Systems

Karlstad

http://www.afconsult.com/sv/jobba-hos-oss/lediga-jobb/11700-junior-embeddedutvecklare-till-af-karlstad/

Kontaktperson (contact person)

Frida Hörnquist

frida.hornquist@afconsult.com