‹ Tillbaka / Back

Copywriters och korrekturläsare till clickworker

Intresseområde (Area of interest): Information Kommunikation Marknadsföring Språk

Uppdragstyp (Type of assignment): Extrajobb

Beskrivning (description)

clickworker söker efter nya frilansare som kan skriva texter som produktbeskrivningar, stads- eller flygplatsbeskrivningar och hotellrecensioner.

För detta arbete krävs:
- att du kan skriva flytande och felfritt på svenska
- förståelse för engelska
- en dator med stabil internetuppkoppling

Så här går det till:
Registrera dig på clickworker.com och fyll i din profil. Visa oss dina färdigheter genom att fullfölja testuppgifter. Finn tillgängliga jobb direkt på din jobblista online. Få betalt vecko- eller månadsvis. När och hur många jobb du utför är helt och hållet upp till dig!

Projektets omfattning
De flesta projekt är antingen pågående eller laddas upp med jämna mellanrum på clickworker. Detta innebär att de inte alltid är tillgängliga. Om du inte ser ett projekt omedelbart efter du har registrerat dig på clickworker, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vi mailar även Clickworkers när ett större projekt lanseras.

Om oss
clickworker.com är en crowdsourcing-plattform som med hjälp av dess frilansare, så kallade Clickworkers, hanterar storskaliga företagsprocesser åt multinationella företag.

Enkelt uttryckt, när ett företag presenterar oss med ett projekt, så delar vi in projektet i mindre uppgifter som sedan fördelas ut till Clickworkers som tjänar pengar på att utföra uppgiften online.

Ansökan
Intresserad? Registrera dig som en Clickworker direkt på vår hemsida: http://www.clickworker.com/clickworker/?utm_campaign=SE

Vänligen svara inte på den här annonsen. Ansökan till det här jobbet kan endast göras från vår hemsida. Besök länken ovan för att nå vår registreringsenkät och bli en Clickworker.

Sista ansökningsdag (application deadline): 2021-08-02

Arbetsgivare (employer)

clickworker GmbH (clickworker.com)

Hela Sverige

http://www.clickworker.com

Kontaktperson (contact person)

Christian Hilfe

jobs-se@clickworker.com