‹ Tillbaka / Back

API & Integration Academy

Intresseområde (Area of interest): It

Uppdragstyp (Type of assignment): Jobberbjudande Trainee-plats

Beskrivning (description)

Under de senaste åren har vi etablerat oss som ledande inom API och integrationsområdet i Skandinavien. Vi har gjort detta genom egna koncept för att göra organisationer ”API Ready” och leveranser på ledande öppna plattformar från MuleSoft, WSO2 och Red Hat. Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi har därför beslutat att lansera ”API & Integration Academy” för att lyfta framtidens utvecklare av digitala lösningar för informationsutbyte och utbilda IT arkitekter och utvecklare av konnektivitetslösningar.

Den digitala transformationen ställer nya krav på lösningar för att tillgängliggöra och utbyta information inom och utanför dagens organisationer. Den ställer även nya krav på de utvecklare som arbetar med införandet av dessa lösningar.

Akademin vänder sig till dig som precis har avslutat din utbildning eller har jobbat en kortare tid i IT branschen. Under akademin kommer vi att erbjuda internationellt erkänd utbildning med certifiering på ledande plattformar inom området. Vi kommer också att utbilda i och dela med oss av de erfarenheter vi har från våra egna koncept och modeller för införande av en API ledd strategi. Efter genomförd akademi kommer du att vara redo att hoppa rakt in i spännande projekt hos våra kunder, med den senaste teknologin inom området.

Programmet kommer att genomföras på våra kontor i Stockholm, Karlstad, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Du kommer att kunna välja din framtida arbetsplats bland någon av dessa kontor, eftersom vi rekryterar för alla dessa platser. Du får en anställning hos oss innan du startar i akademin. Med Redpill Linpros API & Integration Academy får du en flygande start på din karriär inom IT och vi kan garantera att du kommer ut med erfarenheter och certifieringar som har ett stort värde på marknaden.

Vem är du :

Vi söker personer som vill utveckla sin karriär inom IT industrin. Du har en hög ambition och tycker om att jobba med ny teknik. Du föredrar Open Source programvara och vill jobba med utveckling i Java. Din personlighet är öppen, du vill lära dig nya saker och trivs när du arbetar tillsammans med andra i team.

Kvalifikationer :

- IT utbildning på universitet eller högskola inom Datavetenskap, Systemvetenskap eller Programvaruteknik.
- Nyfikenhet och intresse för teknik och utveckling.
- Nyexaminerad eller har arbetat en kortare tid i IT branschen.
- Gärna tidigare erfarenhet av utveckling i Java/JEE.

Sista ansökningsdag (application deadline): 2019-01-15

Arbetsgivare (employer)

Redpill Linpro - Provider of professional Open Source services and products

Development

Karlstad, Göteborg, Stockholm

https://careers.redpill-linpro.com/

Kontaktperson (contact person)

Philip Sjöström

philips@redpill-Linpro.com Mobil: +46 768 853 518